FRAMSIDA
OM TECURA
NYHETER
PRODUKTER
BEGAGNAT
LAGERRENSNING
DEMOBILDER
PROJEKT
FINANSIERING
KONTAKTA OSS
KÖPVILLKOR
TECURA AB
Källs Nöbbelöv 1871
268 71 TECKOMATORP
SWEDEN

Telefon
+46-(0)418-45 70 30

Fax
+46-(0)418-45 70 33

E-mail
info@tecura.se
Finansiering
Vi erbjuder finansiering genom
Nordic Finance
och
SG Equipment Finance.
-Teknik som förenklar!
OM TECURA

TECURA är ett företag, vars målsättning är att förse våra kunder, dvs. entreprenörer inom skog, anläggning, lantbruk och vägunderhåll med maskiner eller utrustningar som ger konkurrenskraftiga fördelar. Det innefattar arbetsmässiga, ekonomiska och/eller tidsbesparande fördelar.

Vi tar oss tid att lyssna på våra kunder och deras önskemål eller problem. Dessutom har vi ett stort kontaktnät, vilket underlättar när vi löser problem eller tar fram nya maskiner och lösningar. Om ni har behov av en maskin ni inte finner på dessa sidor, så tveka inte att kontakta oss. Det kan vara en maskin som vi redan har på gång eller som vi kan finna en gemensam lösning på. Allt för att göra det så enkelt och okomplicerat för alla parter.

Vårt program består av noga utvalda fabrikat, som ligger i det absoluta toppskiktet, där kvalité och driftsäkerhet står i centrum. Fabrikat som FAE, Heizomat, Heizohack, PrimeTech, POSCH, RAYCO, MetalMec, Lasco och Stumper marknadsför vi med mycket gott samvete.Med övertygelsen om ett gott samarbete

Nils Vigre & Per-Olof Wifvesson